Tak, tak chodzi o mnie - miej odwage i napisz konkretnie po nicku. Jezeli krytykę postrzegasz jako grzeczne wyrażanie własnej opinii to niestety masz problemy emocjonalne. Tak więc skoro jestes adminem czata i dostep do pełnych archiwów to wklej to co napisałem, no prosze niech wszyscy zobaczą co w Twoich oczach znaczy krytyka.
Marcin proszę Cie najpierw zgłęb temat, a potem wyciągaj wnioski. Nie znasz sytuacji... nikomu nic nie pisałem aby cokolwiek usuwał. Mam nadzieje, ze kslawin zdobędzie sie na odwagę i skopiuje dokladnie moje słowa.
Czuje się zmanipulowany nie do końca prawdziwą informacją
. Po co mam zgłębiać temat jak jest napisane na czerwono przez moderatora. Skoro moderator to uznałem to za informację prawdziwą.
W życiu bym nie pomyślał, że między Wami jest spór. Myślałem, że chodzi o jakiegoś anonimowego gościa co napisał kilka postów na forum.
Zróbcie dział aktualna sytuacja synoptyczna dla mapek kslawina skoro to taki problem i już.
To nie jest żadna manipulacja. Ktoś na czacie totalnie krytykuje, gada o zaśmiecaniu wątku, a nie widzi, że pytałem ogół userów w jaki sposób publikować mapy.
Wyszedłem z założenia (jak się okazało błędnego), że vox populi - vox dei.
Dziwne, że do tej pory mapy w temacie "Zima..." były cacy, a w temacie "Wiosna..." są już be.
Najlepiej jest jak widać nic nie robić, nie wnosić żadnej wartości dodanej, a tylko skrobnąć od czasu do czasu pięć słów w poście i... krytykować, wytykać...